Home > Nieuws

Laatste nieuws

Bakkerij Grutter schoon dankzij zelfrijdende schrobmachine

In de foodsector gelden strenge hygiëne- en veiligheidsregels. Twee belangrijke en duidelijke zaken om rekening mee te houden, ook als je een bakkerij hebt. Alles moet schoon zijn , dus ook de vloer. Dat kan alleen als er goed geschrobd wordt.

Onze product specialist heeft samen met onze Kränzle dealer Van Lingen in Monnickendam een advies uitgebracht voor het effectief reinigen van de werkvloer bij bakkerij Grutter in Monnickendam. Door goed te kijken naar de soort vloer en naar de klant te luisteren werd duidelijk dat de machine zeer intensief gebruikt wordt, geschikt moet zijn voor gebruik op oneffen vloer en vet en gladheid door meel en boter verwijderd moeten worden.
Ter plekke is een demonstratie gegeven met een nieuwe generatie schrobmachine, de Wet 550 BA T met wielaandrijving en voorzien van dubbele schrobborstels. 

Speciale productkenmerken zoals:
- Dubbele borstels voor aanpassing aan oneffen vloer – beter reinigingsresultaat
- Nylonschrobborstel medium voor reinigen ruwe vloer – flexibele haren in de borstel zorgen voor een goed schoonmaak resultaat van de ruwe vloer
- Instelbare rijsnelheid voor extra lange schrobtijd op vette vloergedeelte
- Borsteldruk is standaard 35 kg
- Gebruik van Scrubber – geconcentreerd laag schuimend reinigingsmiddel

Deze kenmerken zorgen er voor dat de vloer van de bakkerij moeiteloos gereinigd kan worden door het gebruik van de juiste schrobmachine. De Wet 550 BA T schrobmachine mocht meteen blijven en bakkerij Grutter bespaart nu tijd door de aanschaf van deze schrobmachine.

Wilt u ook meer weten over de juiste schrobmachine voor uw reinigingsvraag? Neem contact op via het contactformulier of bel met onze productspecialisten: 088-1306030