Home > Nieuws

Laatste nieuws

Efficiënt reinigen van vloeren voor een schone en veilige omgeving


In werkplaatsen, magazijnen, bedrijfshallen,
sportaccommodaties, winkels en scholen zijn schone vloeren erg belangrijk. Vieze vloeren staan niet alleen slordig, ze zijn ook onhygiënisch en kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Het is dus belangrijk dat vloeren goed gereinigd worden. In kleine ruimtes lukt dit nog wel met de hand, maar bij grotere vloeroppervlakken kost dit te veel tijd. In dit geval kun je beter een schrobmachine gebruiken.


De TSM Grande Brio schrobmachines zijn ideaal voor het snel reinigen van verschillende soorten vloeren zoals, tegels, beton, kunsthars en kunststof. De machine schrobt de vloer en zuigt tegelijk het water af waardoor je in 1 werkgang, zelfs bij sterk vervuilde vloeren, een schoon, droog en streepvrij resultaat krijgt. De schrobmachines kunnen worden geleverd in een loopuitvoering en een zituitvoering.


 

TSM Grande Brio achterloop schrobmachine voor kleinere ruimtes

 

Ben je het handmatig schoonmaken van vloeren zat? Met de compacte Grande Bio achterloop modellen reinig je eenvoudig en snel kleine tot middelgrote vloeroppervlakken. De schrobmachine manoeuvreer je met gemak door smalle gangpaden en langs lastige plekken. Stoelen, tafels en kasten zijn voor deze schrobmachine geen obstakel. De Grande Brio kan zeer kort draaien waardoor er geen water op de vloer achterblijft.

 


TSM Grande Brio Ride-on schrobmachine voor het 'grotere' werk

 

Voor het reinigen van zwaar vervuilde en ongelijke vloeren in grote ruimtes zoals magazijnen en bedrijfshallen kun je beter een opzit schrobmachine gebruiken. De Grande Brio Ride-on zit modellen kenmerken zich door een ergonomische en overzichtelijke zitpositie met een klein stuurwiel waardoor je comfortabel kunt werken. De grote tankinhoud en accu zorgen voor een werkduur van ruim 3 tot 5 uur.


 

Meer weten over de TSM schrobmachines?


Bekijk voor meer informatie over de verschillende modellen en technische specificaties de TSM schrobmachine folder. Je kunt ook contact op met onze specialisten via  010 - 434 59 22 of stel een vraag via het online contactformulier.