Home > Nieuws

Laatste nieuws

Imbema en Lubrication Engineers op IMVAC conferentie 2018

IMVAC is de internationale 4-daagse conferentie voor Vibration Analysts, Condition Monitoring Professionals, Program Managers en Overall Industry Professionals.

Het programma is speciaal ontwikkeld voor professionals op het gebied van trillingen en conditiebewaking. Van workshops, leersessies en casestudy's tot de nieuwste technologieën op de expo, de conferentie biedt praktisch leren in de belangrijke aspecten van industriële trillingsanalyse en condition monitoring-technologieën zoals thermografie, slijtagedeeltjes, olieanalyse, motortests, echografie, smering, asuitlijning en veldtesten.

Lubrication Engineers Inc.IMVAC helpt u nieuwe relaties aan te gaan met uw collega’s en vakgenoten. De conferentie biedt u nieuwe kennis en vaardigheden die u kunt meenemen naar uw bedrijf om nog meer waarde te kunnen leveren. In samenwerking met Lubrication Engineers Inc. verzorgen wij een programmadeel met inspirerende case studies. In de exporuimte kunt u bij onze stand terecht voor meer informatie over de onderwerpen.

De IMVAC vindt plaats van 4 t/m 7 juni 2018 in het Crowne Plaza Hotel in Antwerpen. Meer informatie, zoals de agenda, sprekers en onderwerpen vindt u op de IMVAC website.

Geen interesse in IMVAC, maar wel benieuwd hoe Imbema u kan helpen met het verbeteren van uw reliability program? Bel onze experts op +31 (0)88 130 6030 of maak gebruik van de contactpagina.


IMVAC conferentie 2018