Home > Vacatures

Sales Engineer Smeermiddelen

Ligt jouw hart in de techniek en wil jij je technische kennis toepassen in een commerciële buitendienstfunctie? Heb jij een initiatiefrijke persoonlijkheid en een empathisch vermogen? En kun jij onze klanten adviseren over onze unieke top kwaliteit smeermiddelen en aanverwante producten en diensten? Dan zoeken wij jou!

Imbema Cleton B.V. is gevestigd in Vlaardingen en zorgt o.a. voor de toelevering van industriële producten, waaronder smeermiddelen. Amerikaanse topproducent Lubrication Engineers (LE Inc.) levert Imbema Cleton B.V. unieke smeermiddelen, die zorgen voor een optimale smering en bescherming van installatiesystemen. Hoog in het vaandel staat het bedenken van passende en duurzame oplossingen voor onze klant. 

Voor het rayon Zuid-Nederland en Vlaams België zoeken wij een gedreven en ambitieuze: 

 

Sales Engineer Smeermiddelen 
- 40 uur per week -

 

Wat verwachten wij van jou?

In deze functie is geen dag hetzelfde! Jouw kerntaak is het benaderen van onze (potentiële) klanten over onze hoogwaardige en speciale smeermiddelen. Je ondernemersmentaliteit en enthousiasme zijn hierbij van belang! Door het volgen van de ontwikkelingen in de markt en het beschikken over een luisterend oor speel je in op de klantbehoefte en verzilver jij je commerciële kansen. Buiten de gebaande paden denken is mogelijk door je technische kennis en persoonlijke drive. Hierdoor kom je in overleg met de klant tot passende oplossingen. Een goed luisterend oor en sterke communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Ook een stukje administratie, zoals het opstellen van offertes en het analyseren van klant- en verkoopgegevens, hoort tot je takenpakket.

Herken je je in het volgende profiel?

  • Opleidingsniveau: MBO/HBO in de richting van techniek - bij voorkeur in de richting van werktuigbouwkunde. (Mis je tribologische kennis? Geen probleem! Wij sturen je aan het begin van je carrière naar Amerika voor een opleiding bij producent LE Inc.);
  • Minstens twee jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Woonachtig in het rayon (de zuidelijke provincies van Nederland);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • In het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een afwisselende functie, waarbij je vanuit huis je werkzaamheden op een zelfstandige wijze uitvoert. Ontwikkelingsmogelijkheden worden gestimuleerd! Zo start je je carrière met een bezoek/opleiding aan producent LE Inc. in Wichita Kansas (Amerika)! Uiteraard ontvang je een passend salaris, auto van de zaak, iPad, laptop, mobiele telefoon en goede arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteren?

Denk jij de juiste kandidaat te zijn voor deze functie? Aarzel niet en vul het sollicitatieformulier in!