Home > edis

EDiS Groep

Imbema Cleton: sinds 1994 lid van de EDiS Groep.

EDiS, always ahead in industrial distribution

Het concept:
Het in 1991 opgerichte EDiS, European Distributors of Industrial Supplies, is een Europees samenwerkingsverband van toeleveranciers aan de industrie. De leden van EDiS werken nauw samen op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, marktonderzoek, inkoop en distributie, met als doel de klanten duurzame en vooruitstrevende oplossingen te bieden.

EDiS, always ahead in Industrial Distribution.

De mensen:
De EDiS groep onderscheidt zich door innovatie. Dat kan alleen door continu te investeren in kennis, van opleidingen tot stages. Daarnaast wisselt het internationale netwerk van specialisten doorlopend kennis en ervaring uit, zodat nieuwe ontwikkelingen overal binnen handbereik zijn.

De producten:
De productrange van de EDiS leden: Slangen en koppelingen, persoonlijke beschermingsmiddelen en rubber plaatmateriaal, etc. Bij elkaar hebben de leden meer dan 100.000 verschillende producten op voorraad en nog veel meer in het assortiment. Men is continu op zoek naar duurzame en betrouwbare oplossingen met de beste prijs-/kwaliteitverhouding. Ook ontwikkelt men zelf nieuwe producten, speciaal naar de eisen van de verschillende industrieën. Dat kan alleen door de bundeling van kennis en inkoopkracht.

Ga naar de producten: 

 Slangen  Adembescherming
   
    
De markten:
Als wereldwijd opererende groep met uitbreidingen in steeds meer Europese landen, zijn EDiS leden betrouwbare partners van MKB tot multinationals. Zo heeft ieder EDiS lid meer dan uitgebreide kennis van lokale markten en de globale markt, kennis die continu gedeeld wordt met andere leden. Internationaal opererende klanten kunnen daarom altijd beschikken over dezelfde uitgebreide kennis en producten, in welk land men ook opereert.

EDiS in cijfers:
EDiS heeft leden in 13 Europese landen: België, Nederland, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Italië, Spanje, Tsjechië en Oekraïne. Met een groeiende omzet van 1 miljard Euro, heeft EDiS als doel gesteld om in alle Europese landen aanwezig te zijn.

Meer lezen over EDiS? Download de informatiebrochure.