Deze website maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u? Deze melding verbergen Info

Home > Onze organisatie

Onze Organisatie

Als industrieel afnemer concentreert u zich steeds sterker op uw kernactiviteiten, waarbij de “bedrijfsvreemde” activiteiten zoveel mogelijk bij derden worden ondergebracht. Dit vereist een filosofie en marktbenadering die past bij de werkwijze van Imbema Cleton.

Onze slogan “Kwaliteit binnen handbereik” zegt genoeg. Kwaliteit slaat op de diverse productgroepen waarin wij uitsluitend A-merken voeren. Ook service en gemak staan hoog in het vaandel. Zo ontwikkelt Imbema Cleton, naast haar standaard programma, producten die geheel volgens de richtlijnen en de specificaties van de klant worden vervaardigd.
Imbema Cleton beschikt over een eigen werkplaats waar de producten worden gerepareerd, geassembleerd, gereinigd en getest.

De industrie stelt hoge eisen aan productkennis, applicatie knowhow, mogelijkheden om te engineeren, een correcte orderafhandeling en eenvoudige inkoopprocedures. Bij Imbema Cleton zijn deze deels of geheel geautomatiseerd.
Onze medewerkers worden continu bijgeschoold zodat hun productkennis hoog blijft. Zo zijn zij volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op product- en marktniveau. Dit geldt ook voor de kwaliteitseisen waaraan moet worden voldaan.