Deze website maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u? Deze melding verbergen Info

Home > Onze A-merken

Onze A-merken

 

Aflex Aflex
Bekend van de slangen, zoals Bioflex, Corroflon en Hydraline. Zeer flexibele slangen met speciale constructie die voldoen aan de hoogste normen op slanggebied. 
 Akla Akla
Akla levert persoonlijke beschermingsmiddelen waaronder de bekende pleisterdispenser en Aklavett desinfecterende tissues die gepersonaliseerd kunnen worden. De producten worden gekenmerkt door eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.
 Continental Continental
Continental levert rubberen slangen waaronder de Conti E en Conti S, welke bekend staan om hun kwaliteit.
 Dantec Dantec
Dantec is ook een van onze goede partners die compositieslangen levert, zoals de Daflon, Danchem en Danoil; allen van uitstekende kwaliteit.
 Gloria Gloria
Bekend van de kunststof drukspuiten, een echt sterk Duits merk. Service, ergonomie en spraybeeld zijn de belangrijkste kenmerken van een goede partner en drukspuit.
 IVG Group IVG
Onze Italiaanse partner op het gebied van rubberen slangen. Zeer slijtvast en innovatief en in samenwerking met Imbema is de drijvende slang (floating hose) geintroduceerd op de markt.
 Kraenzle Kränzle
Wederom een welbekend sterk Duits merk op het gebied van industriële hogedrukreiniging. De producten hebben een extreem lange levensduur, mede door het messing pomphuis en de keramisch bewerkte plunjers. Voorbeeld: Kränzle 1151 TST
 Lubrication Engineers LE Engineers
Smeermiddelen van eerste klasse vindt u bij ons, namelijk oliën en vetten van LE. Speciale additieven worden toegevoegd waardoor de smeermiddelen bestand zijn tegen zeer hoge drukken en vochtwerend zijn.
 OPW OPW
OPW staat voor veiligheid op het gebied van koppelingen. Innovatieve producten zoals de Epsilon koppeling, Kamlok, Kamvalok en Autolok.
 Remko Remko
Sterk in alle soorten kachels, warmtepompen en andere vormen van klimaatbeheersing. Duitse kwaliteit enm service zoals u mag verwachten.
 Segre Segre
Segre levert persoonlijke beschermingsmiddelen op het gebied van adembescherming. Producten als Segre CN p1, CN p2 en CN p3 voldoen aan de hoogste normen en zijn ergonomisch gemaakt met zeer lage ademweerstand.
 Sundstroem Sundström
Onze Zweedse leverancier op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, vooral ademluchtsystemen die aan de allerhoogste normen voldoen.
 Thermat Oischinger
 Trelleborg Trelleborg
Trelleborg levert kwalitatieve slangen met lange standtijd en zeer flexibel van beweging. Voorbeelden zijn Canalkler, Citerdial en Alikler.
Tubiflex Tubiflex