Deze website maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u? Deze melding verbergen Info

Home > sundstrom-adembescherming

Sundström; adembescherming van wereldklasse

SR 580 Sundstrom helm met adembescherming

Adembescherming kan anders

Het kan echt anders, want adembescherming hoeft niet te stoppen waar de norm ophoudt.
Sinds de jaren ’30 ontwikkelt en produceert onze Zweedse partner, Sundström Safety AB, adembescherming vanuit een unieke filosofie. Een filosofie die past in de visie van Imbema.

Sundström is niet tevreden met alleen maar "voldoen aan de eisen uit een norm". Adembescherming moet meer dan alleen aan een norm voldoen. Adembescherming moet comfortabel, slim, eenvoudig in gebruik, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Dan pas biedt het de best mogelijke bescherming!

Waarom zou u voor Sundström kiezen?

Sundström wil de producten zo goed maken met wat mogelijk is met de hedendaags technologie. De producten van Sundström zijn ook niet zomaar wat oplossingen. Door in eigen huis te ontwikkelen, produceren en testen, maakt Sundström producten die een compleet systeem maken. Kiezen voor Sundström is kiezen voor:

  • Sundstrom Safety ABVeiligheid
  • Betrouwbaarheid
  • Duurzaamheid
  • Gemak en eenvoud
  • Beste service

Voor ieder probleem een oplossing

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Met het pakket van Sundström is er voor ieder probleem een betrouwbare oplossing. Of het nu op een bouwplaats, schip, chemische fabriek, ziekenhuis of laboratorium is.

Meer dan alleen “leveren”

Imbema doet meer alleen Sundström producten “leveren”. Onze oplossing stopt namelijk niet bij het product. Na levering begint het volgende deel van onze oplossing, onze service en nazorg. Zo trainen wij de dragers van adembescherming over gebruik en onderhoud. Wij helpen u met het opzetten van een adembeschermingsplan. En we houden u op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld normeringen, wet- en regelgeving en productinnovaties.

De Sundström producten

Halfmaskers en volgelaatmaskers                             Filterpatronen
Ademluchtsystemen   Vluchtmaskers Vluchtmaskers

 

Praktijkcases

Benieuwd naar wat praktijkcases? Klik dan op één van onze geselecteerde cases hieronder:

 

Bekijk de Sundström bedrijfsfilm:

Imbema Cleton vertegenwoordigt Sundström adembescherming in Nederland en België.Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.